Over ons

Nathalie Ghyselbrecht

Nathalie Ghyselbrecht

Zaakvoerder

GN-Consult werd in 2015 opgericht door Nathalie Ghyselbrecht, industrieel ingenieur milieukunde van opleiding: “In 2010 studeerde ik af en kon ik onmiddelijk aan de slag als deskundige milieu bij stad Oudenburg. Deze job leerde me hoe een vergunning wordt bekeken door de behandelende ambtenaren. Als deskundige was het tevens mijn taak om de aanvragen te behandelen en te adviseren of deze al dan niet voor vergunning in aanmerking kwamen.

Een aantal jaren later kreeg ik de opportuniteit om als milieucoördinator aan de slag te gaan bij Electrawinds nv. Daar werd ik als interne milieucoördinator aangesteld voor de 3 entiteiten die zich situeren in de afval(mee-)verbrandingsindustrie.

Vervolgens startte ik in 2015 GN-Consult op! Ik bleef bij Biostoom OOstende nv aan de slag als milieucoördinator, maar nu op externe basis. Om mijn activiteit als consultant alle kansen te geven en stelselmatig te kunnen groeien als ondernemer, combineerde ik mijn zelfstandige activiteit met een vaste job als project developer. Na enkele jaren gestaag te groeien was het in 2019 tijd om mijn bijberoep uit te bouwen tot hoofdberoep.

Op vandaag biedt GN-Consult een totaalpakket aan milieuadvies. Dit gaat van het begeleiden en ondersteunen van uw bedrijf bij de milieuadministratie tot het aanvraagen van de nodige vergunningen evenals het optreden als externe milieucoördinator. GN-Consult beschikt over een ruim netwerk aan experten in diverse sectoren waardoor telkens de juiste en specifieke informatie kan worden aangeboden.

Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak zijn de troeven waarmee GN-Consult zich wil onderscheiden. Samen met de klant gaan we op zoek naar de meest efficiënte manier van samenwerken zodat een maximaal resultaat kan worden behaald.

    Wenst u meer informatie over één van onze diensten ?

    Contacteer ons